De fire platene er fra perioden 2017 – 2019, og fått navn etter byene der de er spillt inn: Madrid, Coyoácan, Oslo og Mexico City. Hvert av albumene har forskjellig besetning.

I den første utgaven av Fear of the Object fra Madrid spilte Ingar Zach en sentral rolle med bruk av transdusere og vibrerende tromme. Coyoacán ble spillt inn etter en turne i Mexico med Aimée Theriot-Ramos på cello. Oslo etter opptredener her med Juan García på bass og den siste, Mexico City, etter opptredener i USA og Mexico med en kvartett med Juan García bass og Judith Hamann på cello.

De fire CD-ene ligger i en spesiallaget kunstboks som måler 20cm x 16cm x 2.5 cm – eske og lokk laget av Gmundt Matt 23 Warm Grey Dark 1200G papir. Boksen inneholder:

  • En tosidig, 6-panels trekkspillfoldet trykksak med video stillbilder fra en Fear of the Object opptreden i Austin, Texas (2019) . Billedkomposjonen er satt sammen av Salvatore Panatteri (56.5cm x 15.2cm)
  • To-panels trykk med tekst av Cogburn og Bjørgeengen (38cm x 15.2cm)
  • Spesialdesignet sammenleggbart CD omslag for hver av de fire CD-ene (32cm x 15.2cm)
  • Omslag av japansk bomull for hver CD

Boksen får sitt enhetlige preg ved bruk av det samme Gmundt papiret i hele produksjonen. Boks og innhold er designet av Kjell Bjørgeengen og Salvatore Panatteri.

Medlemmer: 

Kjell Bjørgeengen: Video/audio synthesizer

Inga Margrete Aas: Gambe

Aimée Theriot-Ramos: Elektrisk cello

Ingar Zach: Transdusere, vibrerende tromme

Audun Strype: Lyd


For mer info og kjøp av billett, se Kunstnernes Hus sin nettside